utorak, 31. srpnja 2018.

Zaštita kože od sunca uz Aloe Veru

U ove vruće ljetne dane kada nas sunce nemilosrdno “prži”, zaštita kože mnogima je prioritet. Onima kojima nije, trebala bi biti. Zašto ne uz aloe veru?
Dvije riječi koje nitko ne voli čuti: rak kože. Uzrok? Sunce. Čak 1 od 25 osoba oboljelih od raka boluje od raka kože, što nam ukazuje na važnost njege kože u vremenu provedenom na suncu.
Sunčeva svjetlost sadrži dvije vrste UV zračenja: UVA i UVB. UVA je za starenje, dovodi do sušenja, nabiranja i progibanja, dok je UVB za spaljivanje, uzrokuje površinsku štetu od blagog crvenila do plikova.
Evo nekih od načina kako se zaštiti uz pomoć aloe vere. Obećajem, osobno isprobano.

Aloe First

Aloe First
Aloe First Spray formula je za zaštitu kože i odličan je dodatak prvoj pomoći. Sadrži stabilizirani Aloe Vera gel, propolis, alantoin i ekstrakte iz jedanaest različitih ljekovitih biljaka.
Pomaže kod opeklina, paradentoze, grčeva mišića, raznih upala, kožnih bolesti i alergija, opeklina od sunčanja i mnogo toga drugog.
S obzirom da govorimo o zaštiti od sunca, napomenula bih da špricanjem po mokroj kosi nudi dodatnu zaštitu od vrućine i klora.


Aloe Sun Lips

Sun Lips
Balzam za usne sa zaštitnim faktorom SPF 30 – upravo što ti treba za usne ispucale od sunčevih zraka ili vjetra.
Sun Lips umiruje, njeguje i hidratizira ispucale usne i čini ih mekanima, čistima i zdravima.
Sadrži hidratantno jojoba ulje i umirujuću aloe veru, te metvicu koja pruža osjećaj hlađenja.
Sjećate se UVA i UVB zračenja od ranije? Sun Lips nudi zaštitu od oboje, a izuzev usana preporučuje se i za područja poput ušiju i nožnih prstiju.

Aloe Vera Gelly

Aloe Vera Gelly
Aloe Vera Gelly ili jednostavno aloe vera u tubi.
Gelly brzo umiruje kožu i ubrzava proces ozdravljenja kože i oštećenog tkiva, a pomaže i kod opeklina, ogrebotina i modrica.
Za slučaj da uhvatite više sunca nego što ste željeli, primijenite Gelly na zahvaćeno područje i osjetite instantno hlađenje dok Vam ovaj umirujući gel pomaže u smirivanju iritacije.



Aloe Lotion

Aloe Lotion
Aloe Lotion izvrstan je kao sredstvo nakon sunčanja zbog svog hidratacijskog svojstva.
Sadrži ulje jojobe, vitamin E, kolagen i elastin, a dodano ulje od zrna marelice pomaže stvoriti laganu prepreku suncu kako bi se osigurala dodatna zaštita.
Krema efikasno vlaži kožu, jača i kondicionira ruke i cijelo tijelo, pri čemu čuva ravnotežu pH kože.
Osim kao losion nakon sunčanja, primjenjuje se i kod ispucalih kapilara, bolova, uganuća, hematoma, poboljšava cirkulaciju i u mnoge druge svrhe.

Njega kose uz Aloe Veru

Aloe-Jojoba Shampoo i Aloe-Jojoba Conditioning Rinse

Aloe Jojoba
Vrućina i vlažnost zajednost s mješavinom pijeska, mora i klora imaju mnoge negativne utjecaje na našu kosu. Za borbu protiv oštećene i ispucale kose, preporučujem Aloe-Jojoba šampon i Aloe-Jojoba regenerator.
Aloe-Jojoba šampon pomaže u održavanju zdrave kose i tjemena, uz pomoć enzima uklanja mrtve stanice kože te omogućava obnavljanje zdravog tkiva. Nježan, dugotrajan i visoke koncentracije, pogodan je za sve tipove kose. Njeguje i štiti kosu, te pomaže pri uklanjanju ispucalih vrhova.
Učvršćuje kosu s aminokiselinama aloe vere koje odgovaraju aminokiselinama u korijenu kose i papile, te joj daje volumen uz pomoć saponina i prirodnih umirujućih sastojaka.
Aloe-Jojoba regenerator namijenjen je za uporabu nakon Aloe-Jojoba šampona.
Obogaćen je vitaminima B kompleksa i hidroliziranim proteinima, čime hidratizira i hrani kosu, pružajući joj dodatnu mekoću, sjaj i podatnost. Kombinacija aloe vere i jojobe njeguje kosu i pruža joj osjećaj svježine i izgled svilenkaste elegancije, otklanja statički elektricitet, a zaštitni sloj koji ostaje na kosi pomaže u borbi protiv pretjeranog isušivanja sušilom za kosu.

Preporučene proizvode možete kupiti u Forever WEBSHOP-u Hrvatska.

Napomena: Preporučeni proizvodi nisu lijekovi i ne zamjenjuju medicinsku terapiju.

Ako želite pročitati više o Forever proizvodima i zašto sam se odlučila na suradnju upravo s ovom kompanijom, pročitajte moj drugi članak: Zašto Forever Living Products?

Za više informacija pronađite me na Facebooku, Instagramu ili pregledajte moj blog.


Nema komentara:

Objavi komentar