subota, 23. lipnja 2018.

Aloe First Spray

Aloe First Spray - prva pomoć u kući


Što je Aloe First Spray?

Aloe First Spray formula je za zaštitu kože i odličan dodatak priboru za prvu pomoć. Jedan je od najprodavanijih proizvoda američke tvrtke Forever Living Products.

First je tekuća mješavina prirodnih sastojaka:

  • 78% stabiliziranog Aloe Vera gela 
  • ekstrakta 11 ljekovitih biljaka koji hidratiziraju (neven, timijan, kamilica, kadulja, eukaliptus i dr.)
  • propolisa koji je prirodno dezinfekcijsko sredstvo i 
  • alantoina koji smiruje upale na koži i sluznici.

Kombinacija navedenih sastojaka osigurava prirodno umirujući, pH uravnotežen sprej koji se lako nanosi te njeguje, umiruje i hladi čak i najosjetljiviju kožu. 


Za što ga mogu koristiti?


Aloe First koristi se kod problema s oštećenom kožom, upala usne šupljine, krvarenja desni, kod upale uha, upale grla, opeklina, opeklina od sunčanja i zračenja, zaustavljanja krvarenja, bolova u mišićima, grčeva mišića, iščašenja i uganuća, alergija, prhuti, kod gljivičnih infekcija...

Korisnici ga često koriste kod problema sa seboreičnim i atopiskim dermatitisom zbog njegovog svojstva brze regeneracije kože.

Iako se First najčešće koristi u medicinske svrhe, deklariran je kao kozmetički proizvod te je jedan od omiljenijih proizvoda u kozmetičkim salonima, prvenstveno poslije depilacija protiv urastanja dlaka i raznih iritacija kože.

Aloe First odličan je dodatak priboru prve pomoći jednog kućantsva jer se jednako može koristiti i na životinjama. Kako ne bi morali trčati veterinaru za svaku porezotinu, ubod ili ugriz na svom ljubimcu, možete mu pomoći ovim jedinstvenim sprejem.


Kako ga mogu primijeniti?

Primjena je vrlo jednostavna. Sve što trebate je pošpricati povrijeđenu ili oštećenu kožu više puta tijekom dana. 

Kod upale sinusa ušpricajte ga u nos, kod upale grla ušpricajte ga u usta, kod upale ušiju nakapajte ga u uši...

! Ako ste alergični na propolis, prije upotrebe isprobajte First na zapešću ili grudima, ako se ne pojavi alergijska reakcija možete nastaviti s uporabom. 

! Ne špricajte ga u oči!


Gdje ga mogu nabaviti?

Aloe First proizvod je američke tvrtke Forever Living Products. Ako želite naručiti pojedinačan proizvod kontaktirajte me putem e-maila magdalena.zlovolic@gmail.com ili na telefon +385/99 843 6374


Za više informacija pronađite me na Facebooku, Instagramu ili pogledajte moj blog.




Nema komentara:

Objavi komentar